vrijdag 22 september 2017

Newline sportkleding

Hanging in a parachute between sky and earth, the founder of Newline, Helge Petersen, started wondering why his suit was wet and the parachute still dry. Newline shirt lange mouw winter Imotion red dames .

Daarnaast is Newline gericht op fashion. De kleding is altijd wind- en waterresistent, ademend en heeft altijd een goede zweetafvoer. De Deense oprichter van Newline was van beroep piloot bij een speciale. Bij de landing was de kleding nog steeds nat maar de parachute was al weer .

Sportkleding met een perfecte pasvorm voor de sportende vrouw! Op zoek naar newline Sportkleding? Sportkleding koop je eenvoudig online bij bol.


Bij toeval ontdekte de oprichter van het sportmerk Newline, dat het materiaal. Zeker voor hardlopers kunnen we de sportkleding van Newline . Dit Base Race Hardloopjack van Newline is een winddicht hardloopjack voor de momenten waarop je een extra laagje over je kleding nodig hebt. Op zoek naar aanbiedingen van Newline?


SuperSales heeft alle sale van Newline bij 1webshops voor je verzameld.

DAP Audio Rigging Gloves DAP Audio . Newline is er voor de outdoor liefhebbers, voor die mensen die niet kunnen wachten om buiten lekker te gaan sporten en zich uit te leven. Meer dan newline producten online shoppen! Hearts; Bekijk alle newline producten van verschillende webshops. Shop jouw favo merk gemakkelijk snel . Shop nu de nieuwste Newline items direct online bij één van de 2winkels op Miinto. Snel Braber is ook uw groothandel voor sportkleding.


De belangrijkste merken uit ons assortiment zijn Craft, Masita en Newline. Zak met rits aan de rechter voorkant van het jack. Reflecterende elementen voor betere zichtbaarheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts