donderdag 12 oktober 2017

Bh maat berekenen hema

Ook zijn er bh's voor grote cupmaten en bh's om in de sporten. Voor tijdens de zwangerschap is er een meegroei bh en geef je daarna borstvoeding, dan is er . Bereken hier eenvoudig en snel je bh maat.

Van de vrouwen draagt de verkeerde bh maat. Bekijk de instructievideo en ontdek je perfecte pasvorm! Trap er niet in, je kunt je bh maat niet opmeten met het HEMA BH.


Zelf je beha-maat meten en zelf de perfecte BH vinden.

Zo hebben HEMA en Hunkemöller bijvoorbeeld een maatwijzer. Om te bepalen welke BH-maat u heeft, meet u uw bovenwijdte en onderwijdte. Vervolgens berekent u het verschil in centimeters tussen de gemeten maten. Wat heb je nodig een meetlint een passende BH en een beetje tijd. In deze video laat ik je zien hoe jij.


Gemiddeld wisselt een vrouw tijdens haar leven zes maal van cupmaat. Een goede beha maakt je slanker en geeft je zelfvertrouwen; meten is weten. Die maat zul je echter niet snel vinden bij de HEMA of Livera, je moet dus echt. Overigens is de correcte manier van meten: liefst een goedzittende BH aan, .

Tijd om op te meten wat nu eigenlijk echt je maat is! Weg met die ongemakkelijke, knellende beha's, HEMA helpt je om eenvoudig je echte. Heel veel vrouwen dragen niet de juiste BH, omdat ze hun borsten niet. Hema komt nu met een speciaal meetlint om je cupmaat op te meten.


Je kan je BH-maat zelf thuis opmeten met een rolmaat. Gelukkig verkopen Hema en HM tegenwoordig ook BH's in maat E. Livera heeft idd voor grotere maten nog wat meer keuze. Twee jaar geleden heb ik bij de Hema een beugelbikini gekocht. Laat mijn BH maat liever niet opmeten, heb hier een grotere bh-maat dan in. Bij de Hema hebben ze ook hele kleine cup-maten gehad.


Iedereen kan vrij eenvoudig haar cupmaat berekenen met behulp van een meetlint. Ik heb mijn eigen bh-maat bepaald mbv het internet. Diezelfde maat bij de hema is echt veel te klein. Naast dat een verkeerde maat er gek uit kan zien, zit het vaak ook niet. Als je net tussen maten in zit en je de cups van je bh in bijvoorbeeld maat 75C best goed passen, maar de bh toch te strak onder je borsten zit, kun je kiezen . Meiden hebben vaak een grotere maat bh dan ze denken.


Vervolgens heb je twee getallen die je bijvoorbeeld op de beha maatwijzer van HEMA kunt invullen. Is bijvoorbeeld je onderwijdte cm en je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts