maandag 30 oktober 2017

Bh maat hunkemoller

Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen. Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn . De grotere maten bh collectie is gebaseerd op de laatste modetrends.

De bh's voor grotere maten bieden ondersteuning maar blijven trendy dus geen saaie . Uit onderzoek is gebleken dat van de vrouwen de verkeerde maat draagt. Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. Bereken eenvoudig je BH maat met de handige berekenmodule van Berekenen.

Je weet precies wat jouw BH maat is. De standaard BH maten gaan met een verschil van 5. Dus meet je tussen de 78-cm dan kun je kiezen voor . Bovendien is je bh-maat niet altijd hetzelfde. De juiste BH heeft de juiste pasvorm en de juiste maat.


Hunkemöller laat zien dat meer dan . Je kan je BH-maat zelf thuis opmeten met een rolmaat. De juiste beha maat berekenen is geen 1 exacte wetenschap. Dan kan je proberen met dezelfde beha maat en cup maat en kunnen we dit later bijsturen.

De tabel geeft een indicatie van je BH-en onderstukken maat. Voor de juiste berekening van je BH-maat adviseren wij je naar één van onze winkels te gaan. Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten. De juiste maat bh vinden is makkelijk als je op deze dingen let. Je post gelezen en afgelopen vrijdag ben ik de Hunkemoller ingerend.


Dat slaat echt nergens op Juist zo'n laagdrempelige bh-winkel als de hunkemoller zou er goed aan doen om op de juiste manier bh-maten . Voor het zo betrouwbaar mogelijk bepalen van uw bh-maat en het gebruik van onze bh-maat calculator is het belangrijk om het volgende goed te meten. Ja, die site had ik ook staat duidelijk zonder bh, maar weer bij een andere site . Tegenwoordig zijn bh-maten pure egostrelerij volgens lingerie expert Linda Becker. Zo zouden de cups een grotere letter krijgen en is je . Het is het fijnste om voor je eerste beha naar een goede lingeriezaak te gaan, bijvoorbeeld de Hunkemöller.


Hier meten ze je maat op (nee, dat is niet eng!) en . Een wat grotere cupmaat maar nooit een mooie bh kunnen vinden? Vallen de bh-maten van hunkemoller normaal? Met welke maat moet dit vergeleken worden met de EUR of de FR maat?


Bij de hunkemoller hebben ze inderdaad ook bh's in mijn maat, maar dat kun je vaak. Ik koop vrijwel al mijn BH's bij de hunkemoller, ook één BH bij de HM .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts