donderdag 12 oktober 2017

Matte panty

Matte panty's zijn, zoals je zult verwachten, helemaal mat en hebben geen glans. Ze zijn elegant en flatteren plus geven ze niet een full focus op je benen. Oroblu biedt een enorm groot assortiment panty's: van de dunste zomerpanty's, 1.

Een transparante denier matte panty in diverse kleuren verkrijgbaar. Met panty's in diverse deniers van merken als Leg Avenue, Oroblu en whkmp's OWN. Kunert panty Mistique Mat denier. De Falke Pure Matt 1panty is een dikke opaque panty met een matte optiek en wordt gekenmerkt door een exceptioneel hoog draagcomfort en duurzame .

Bekijk de categorie pantys en maillots op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Veel panties zijn er in drie varianten: mat, zijdeglans en hoogglans. Die hoogglans panties glimmen het meest, de matte zijn gewoon dof. Matte panty's geven een slankere look dan een echte glanspanty.


Daarnaast kun je de kleur van je nylonkousen aanpassen aan je schoenen. Hoort de panty glanzend of mat te zijn? Zwart, in de kleur van je outfit of huidskleur? Hieronder vindt je ons advies per dresscode. Laat je verrassen door de zachtheid en het comfort van de Hudson Soft panty.


De extreem zachte, matte stretchstof is transparant vanaf de tenen tot aan de . De Hip panty van Hudson is een denier basispanty met een extra comfortabele tailleband. Het is een semi-opaque panty met een matte optiek. De Chinchillan panty serie van Kunert is bijzonder vanwege de runstop technologie: hierdoor laddert deze Kunert panty niet. Dé online beenmode-speciaalzaak waar u hoge kwaliteit panty's, kousen, sokken en leggings.


De panty is gemaakt van een zacht katoen wat comfortabel aanvoelt op de huid. Daarnaast heeft de panty een comfortabele tailleband en . Panty's met glans en helemaal matt. Met een grote verscheidenheid aan kleuren en maten is er voor iedere vrouw, voor iedere gelegenheid en behoefte een . Maak uw kostuum compleet en kleurrijk met deze rode matte panty. Bestaat uit een paar rode ondoorzichtige kousen tot aan de taille.


Transparante, matte panty van Falke uit de Matt Deluxe-lijn, in denier. De luxueuze transparantie gecombineerd met de decoratieve tailleband maken je . Bestel hier je Witte matte panty en wij verzenden hem direct!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts