dinsdag 3 oktober 2017

Meegroei bh

Een meegroei bh past zich tijdens de zwangerschap aan de borsten aan, geeft deze voldoende ondersteuning en voorkomt knellen.

Hoe gaat het bij jullie met zwangerschap? Op het moment groeien mijn borsten wel heeeel erg snel (ben nu weken zwanger) . Meegroei BH's zijn BH's zonder beugel die gedurende de zwangerschap steun geven vanuit de cups tot aan de schouderbanden. Meegroei bh's koop je eenvoudig online bij bol. Een functionele zwangerschaps bh met fijne pasvorm shop je online bij Noppies.


Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Deze naadloze meegroei bh uit de basiscollectie van Prenatal heeft geen sluiting. Ik ben bijna weken zwanger en had voor mijn zwangerschap altijd al grote borsten en moeite om een goede bh te vinden. Ook tijdens de zwangerschap is het belangrijk de juiste bh te dragen.


Tijdens de zwangerschap groeien en ontwikkelen de borsten zich in een snel tempo. Een zwangerschapsbeha is een opgevoerde versie van een gewone beha, speciaal ontworpen om je groeiende borsten comfortabel te ondersteunen tijdens .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts