woensdag 25 oktober 2017

Craft be active extreme

We begrijpen de verwarring, want aan de buitenkant ziet het thermo ondergoed van Craft er precies hetzelfde uit. Craft Be Active kleding shop je bij Sportswearonline. De grootste collectie Craft Active en Active Extreme kleding vind je bij de Craft specialist. Het Craft thermoshirt met lange mouwen dat we kregen heeft de officiële naaCraft Active Extreme Crewneck M. Dit Craft Be Active Extreme ondershirt is ontworpen voor heren en vormt de perfecte basislaag tijdens warme en koude weersomstandigheden.


Craft Active Extreme crewneck ondershirt lange mouwen zwart heren. Dankzij de nauwaansluitende en ergonomische pasvorm voel je haast niet dat je een technisch shirt aan hebt met de Craft Active Extreme CN.

Crewneck Long Sleeve Shirt van Craft is de meest geavanceerde basislaag voor atleten die sporten in milde tot koude omstandigheden. Het Craft Active Extreme thermoshirt voor dames is speciaal ontworpen om het lichaam langer droog en fris te houden. Dit Craft Active Extreme shirt heeft een . Het Craft Active Extreme RN SS Thermoshirt voor heren zit extreem comfortabel!


De Craft be active artikelen zijn de best verkochte artikelen in de Benelux. Thermoshirt lang - zwart - Be active - Dames - Craft - M - Thermoshirt lang. Het verschil met de Craft active extreme thermokleding collectie is dat de be active .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts