vrijdag 15 december 2017

Bye bye bra

Heeft u plak beha stickers nodig als strapless oplossing voor een jurkje, topje of een bikini? Bye Bra levert plak beha stickers in cup A tot en met H. Voor mij is het geen goed product.

Hoewel er op de verpakking staat dat het voor D+ is, heb ik toch de indruk dat dit niet het geval is. The Bye Bra belooft borsten onzichtbaar te liften door middel van een sticker. In mijn review lees je en kun je zien of The Bye Bra doet wat het . The Bye Bra adhesive breast lift tape and nipple covers are a bra replacement that is the perfect strapless solution for cup A-F.

Gelukkig heeft de producent van de Bye Bra hier een oplossing voor gevonden. De zelfklevende Bye Bra “lift” je borsten op een onzichtbare . De Bye Bra Plak Beha, beschikbaar met siliconen als zijden tepelbedekkers. Comfortabel en in elke cupmaat leverbaar.


De Bye Bra is in 20ontworpen en ondertussen wereldwijd beschikbaar in honderden winkels. De Bye Bra is de perfecte beha voor vrouwen, . De zelfklevende Bye Bra lift je borsten op een onzichtbare manier. How best to apply Bye Bra Adhesive Breast Lift Tape.


Geef uw mening vandaag en hoor wat klanten al gezegd hebben.

De Bye Bra plak bh tape lift borsten van bovenaf en ondersteunt uw borsten zorgeloos zonder bh door de borsten van bovenaf op te tillen. De Bye Bra is voor iedere vrouw die haar borsten natuurlijk wilt liften, zonder dat dat door de kleding gezien kan worden. Een specifiek probleem zoals een . De plak beha onder de plak behas is de Bye Bra die is gemaakt van een medische 3M tape om de borstpartij comfortabel en veilig te liften.


De Bye Bra is de ideale oplossing als je een jurkje draagt waarbij een beha eigenlijk niet staat of niet gewenst is. Bijvoorbeeld als je blote schouders of rug hebt . Bekijk de aanbiedingen van Bye Bra bij Drogisterij. Voor 22:uur bestel morgen in huis.


Zijden Tepel Bedekkers - Goedkoop en op werkdagen voor 16:uur besteld morgen al in huis! Als eerste Nederlandse webshop heeft de online jurkenshop DressesOnly de officiële Bye Bra in de collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts