donderdag 14 december 2017

Kis shaper

Kis Shaper is een modelleer crème die het haar dikker en voller maakt. Maakt het haar makkelijker te modelleren en geeft het haar meer volume, body, definitie . KIS Shaper is een modeleercreme die het haar dikker en voller maakt.

De Shaper is uitermate geschikt voor kort en krullend haar. De KIS Shaper is een stylingcrème die het haar dikker en voller maakt. KIS Styling Shaper Crème Holdfactor 100ml.

Clinique Cream Shaper for Eyes Oogpotlood st. KIS Styling KeraMousse Mousse Holdfactor 500ml. Kis Shaper van €1voor maar €67. Voor 21:bestel morgen in huis gratis verzending vanaf €35. Bestel KIS Shaper stylingscrème met hoge korting veilig online bij de kappersgroothandel Kapperskorting.


Styling creme voor creatieve kapsels. Geeft een lichte flexibele versteviging, glans en souplesse. Ideaal voor het stylen van korte en . Voor een look die keer op keer gerestyled mag worden!

KIS Shaper is een modelleerpasta met een medium hold en een soft gloss effect. Bestel KIS Shaper nu voor de aantrekkelijke prijs van €75! KIS Kappers Shaper maakt het haar dikker en voller.


KIS Kappers Shaper geeft meer volume, body en definitie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts