dinsdag 5 december 2017

Skisokken merinowol

Ook lees je welke skisokken het beste bij jou passen. Het elastische lycra zorgt voor een goede pasvorm en merinowol zorgt voor warmte. De een wil 'lekker dikke' warme skisokken terwijl anderen juist veel liever een.

Alles lijkt te kloppen in deze sok, waar het gebruik van procent Merinowol . Skisokken voor maximale ondersteuning. Deze skisokken zijn gemaakt van merinowol, polypropyleen,. Sporten en merino wol gaan bijzonder goed samen.

De antibacteriële werking van merino wol zorgt ervoor dat je voeten minder geuren dan normale skisokken . Skisokken met Merinowol zijn warm en in tegenstelling tot wat veel mensen denken, kriebelen niet. Door het gebruik van Merinowol blijven deze sokken vaak . Falke en Icebreaker skisokken bestel je makkelijk en snel bij Baumsport. Op werkdagen voor 22:besteld = dezelfde dag . Koop nu en profiteer van een speciale korting!


Dankzij het merino wol blijven de skisokken mooi en zacht, zodat je er extra lang van kunt . Thermo Merino Skisokken met Compressie.

Het merino wol in deze sokken houdt je voeten langer droog en fris; Voorzien van verstevigde secties voor een . Ik twijfel tussen het aanschaffen van Smartwool mid skisokken of Icebreaker mid skisokken (beide dames, merinowol resp. en ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts