woensdag 13 december 2017

Cup bh

Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. Nieuwe collectie 2017; Grote cupmaten en cup A, B, C; Gratis verzending vanaf €5-; Achteraf . De grotere maten bh collectie is gebaseerd op de laatste modetrends.

De bh's voor grotere maten bieden ondersteuning maar blijven trendy dus geen saaie . Van de vrouwen draagt de verkeerde bh maat. The Beautiful Balcony, The Delicious Demi, The Fabulous Full Cup en The Perfect Plunge. BH's zijn er in vele modellen en kleuren.

Naast het eigen merk Livera kun je bij ons ook terecht . De cupmaten verhouden zich tot de bandmaat, waardoor een B-cup met maat niet even groot is als een B-cup met maat 36. De BH maten lopen van cup B, C, E, F, G, H, I, J, K, L, tm cup N Omvang maat 65-70-75-80-85-90-95-100-105-110-115-120-1tm1cm. Altijd moeite doen om eindelijk eens een leuke en betaalbare BH te vinden in cupmaat K? Een wat grotere cupmaat maar nooit een mooie bh kunnen vinden? Speciaal voor de kleine bh maten cup AAA, cup AA en cup A. Exlusieve merken als Lula Lu, The Little Bra Company en Voda .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts