dinsdag 19 december 2017

Corrigerende band voor buik

Of het nu gaat om je buik, taille, billen, benen of heupen: voor ieder gebied is. Hunkemöller Julie corrigerende slip. MAGIC Bodyfashion corrigerende short.

Deze sterk elastische korset-band van slim-shirt. Heb je weleens nagedacht over een corrigerende buikband? Deze effectieve, comfortabele en afslankende buikband zorgt er voor dat jij je direct fitter en .

Zie er direct slanker uit; Laat vetjes, kwabbetjes en loshangend vel verdwijnen; Corrigeert de buik en taille; Ondersteund de rug; Ideaal voor na de . Dit figuurcorrigerend broekje zorgt voor een strakke buik en een goed gevormde bilpartij. Zo koop je er afslankgordels en corrigerend ondergoe maar ook . Deze sterk elastische korset-band corrigeert uw buik en taille waardoor u er direct slanker uitziet. Gemaakt van een sterke maar zacht . Heb je een “hoge buik”, kies dan voor shapewear met een hoge taille of. Op zoek naar corrigerend ondergoed voor een platte buik. String met hoge band voor slankere taille en plattere buik.


Ik heb nooit corrigerend ondergoed aangehad na de bevalling.

Ik had echt 'last' van een leeg buik gevoel zonder die band. Corrigerend ondergoe zonder oma-look graag! Corrigerende onderkleding - Mode Beautyokt 2009Meer resultaten van forum.


De buikband is elastisch en voelt prettig aan op de huid. Sterke corrigerende buikband voor mannen voor een instant platte buik effect. Deze innovatieve compressie buikband kan u er DIRECT tot maten lichter uit . Doe ja na de kerst weer je buikband om, lijkt mij zo geen probleem.


Er zijn trouwens hier dames die na de bwc het alleen met een corrigerende . Bekijk de categorie corrigerend ondergoed op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Van pantybroekje, bodystocking, taillevormer, onderjurk tot corrigerend hemd. Het corrigerende shortje: corrigeert de buik, heupen en billen.


Trek de band tot de natuurlijke taille- lijn of tot onder je bh als . Bijvoorbeeld de borsten, buik, heupen of billen komen zo naar voren. Door corrigerend ondergoed te dragen, komen deze vormen strakker en gestroomlijnder . Niet alleen de buik gaat gebukt onder corrigerend ondergoed; ook benen lijden. Het is net een gigantische rubberen band die je aanspant rond je dijen . In de officiële Triumph Online Shop vindt u zeer zeker een groot assortiment van figuur corrigerende boven- en onderkleding die uw buik en taille zachtjes vorm . De zweetband oefent niet alleen wat corrigerende druk uit op de buik maar zorgt ook voor plaatselijk zweten. Het vochtverlies zorgt vervolgens voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts