maandag 4 december 2017

Lingadore torselet

Prachtige glad bruidstorselet van het merk Lingadore blanche in de kleur ivory ivoor. Een Guêpière ook torselet genoemd evenals het korset is bedoeld om je een wespentaille te geven. G met voorgevormde cups en afneembare bandjes.

Onze zeer ruime collectie lingerie van de merken Poirier, Kleemeier en Lingadore is verkrijgbaar tot maat 105F. Van strapless BH's tot torseletten. Lingadore-torselet - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking.


Lingadore torselet - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking.

Lingadore heeft in haar collectie een zeer voordelig en goed bruidstorselet opgenomen, de Lingadore Blanche is een ivoorkleurig torselet met . Schitterende Guepiere Florentine van LingaDore in ivoorkleur. De cups zijn voorgevormd met beugel. De schouderbandjes zijn op de rug te kruisen en kan, .

Find thousands of for 'lingadore torselet' from the best brands. Online lingadore torselet kopen of bestellen. Met beugel, gel-vullingen voor een natuurlijk push-up effect, ingewerkt allover ton-sur-ton luipaardmotiefje, . Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor Lingadore bikinisets. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor Lingadore halterbikinitops. De mooiste lingerie in de uitverkoop.


Merken als af Lisca, Lingadore Boobs en Bloomers en After Eden. Marie Jo Jane natuur torselet bestelt u eenvoudig online bij de wereld van lingerie, de grootste lingeriespeciaalzaak van NL. AVERO Avero is een begrip in de lingeriewereld. Deze Marie Jo klassieker draait al jaren mee, en krijgt er elk seizoen nieuwe fans bij.


Een torselet werkt iets corrigerend en ondersteunt de rug en is veelal strapless te dragen. Zwart grijsbruine torselet met luipaard print. De torselet is gemaakt van een gladde stof met kant langs de cups.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts