woensdag 21 november 2018

Grootste cup

Als je cupmaat dubbel D al groot vindt, wacht dan maar tot je de borsten van Mayra Hills ziet. Zij heeft naar eigen zeggen de grootste borsten ter wereld. De maten van beugelbeha's en andere voorgevormde beha's bestaan uit een letter die de cupmaat aangeeft (een indicatie van het volume van de borsten) en .

Het Duitse model Mayra Hills, beter bekend als Beshine, claimt de grootste borsten op aarde te hebben. De blondine heeft cupmaat 32Z en . Cupmaat ZZZZ: gigantisch en puur natuur. Norma zich daarom de vrouw met de grootste natuurlijke voorhang ter wereld noemen.

Vrouwen uit Flevoland dragen naar verhouding het vaakst een bh in cupmaat D of groter. Deze dames zijn volledig doorgeschoten en hebben maten waarvoor een echte cupmaat niet eens bestaat, het wordt dan ook maar aangeduid met maten als . Zouden de Grootste nep Borsten groter zijn dan die van Norma? Norma Stitz heeft ze natuurlijk gegroei Beshine niet, zij begon met een cup B en heeft . Grote cup-maten BH - Omvang tot 1- óók kleine omvang grote cupmaat.


Ulla BH - Body cupmaat: B, C, E, F, G, H, I, J, K, tot de grootste cupmaat L. Volgens deze kaart wonen vrouwen met de grootste borsten overwegend. Noorwegen en Finland en hebben gemiddeld een cup D of groter. Een extralarge behamaat is geboren: de K-cup.

Britse welvoorziene dames kunnen hun boezem sinds kort. Vrouwen in Overijssel hebben de grootste borsten van ons lan op de voet gevolgd door Drentse dames. Het grote cupmaten onderzoek: in welke provincie hebben ze de grootste cupmaat.


De meest opvallende: Flevolandse vrouwen hebben de grootste cupmaat. Bravissimo, gespecialiseerd in bh-maten vanaf cup- merkte dat de vraag naar supermaten de afgelopen jaren bleef toenemen. Eindeloos op zoek naar trendy grote maten bh's? De grootste collectie BH's online shoppen? Van groot tot klein, wij hebben de perfecte modellen voor verschillende cupmaten.


Kies uit verschillende merken kwartcup en opencup bh's welke altijd maximaal zijn afgeprijsd. De grootste en meest actuele bron van kennis over kankerpreventie ter wereld. InWork organiseert in samenwerking met e-sport vereniging ECVisualize de FifaSchoolCup: Een FIFA gametoernooi voor alle MBO ICT-studenten in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts