vrijdag 30 november 2018

Hanro onderjurk

De officiële Hanro Online Shop Nederland - Grootste Collectie - Verzending Wereldwijd - Lage Verzendkosten - veilig betalen - weken bedenktijd. Onderjurk van Hanro, van viscose, Elastan. Puur en chique van fijnelastische viscose-jersey.

Met verstelbare spaghettibandjes en een uitgewerkte . Luxe satijnen onderjurkje van Hanro. Vervaardigd uit een vloeiend zachte viscose met luxe glans.

Ideaal om als laagje onder een jurkje te dragen. Deze luxe zijden onderjurk is geinspireerd op een ontwerp uit 192 op een van de onderjurken van uit de begindagen van Hanro. Mooie onderjurk van Hanro die mooi over het lichaam valt.


De jurk is gemaakt van zacht stretchy viscose en elastan dat glad tegen de huid zit. Op zoek naar Hanro Zwarte onderrok Satin Deluxe ?

Artikeloverzicht van Onderjurkje in de categorie Hanro functioneel ondergoed onderjurk spaghetti band. Dames Internetwinkel - Hanro Kantversiering Slips. Op zoek naar topmerken lingerie en badmode? Koop je BH's, je slips, je bikini's en je badpakken in onze lingerie en badmode speciaalzaak in Amsterdam of . We hebben de Satin onderjurk van Hanro in onze collectie.


Dat is een feest om aan te hebben, dus absoluut een aanrader als shapewear niet perse nodig is! Figuur corrigerende tops, comfortabele onderjurken, pantybroekje(s) en shapewear body`s en andere accessoires om onder uw kleding te dragen. Dames Jurken 1 polyester - onderjurk: 1 viscose 0C4X4WR1RHZJ. Hanro Naadloze short - Dames Lingerie 1 gemerceriseerd katoen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts