woensdag 7 november 2018

Panty 30 denier

Panty denier met tussenstuk voor een optimale pasvorm. Deze matte zwarte panty heeft net als een maillot twee naden achterin het broekje met daartussen een extra stuk gebrei waardoor hij je figuur . De dikte van een panty wordt uitgedrukt in deniers.

Oroblu Panty Suntime met bronzing effect in denier (donkerbeige). Wolford Perfectly panty in denier. Shop online voor Denier Panty's uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Gewaagd en gewild is deze prachtige bewerkte panty die oogt als een vintage glam kanten stay-up panty maar in werkelijkheid een panty uit één stuk .

Marianne denier panty voordelig online kopen bij sokkenmarkt. Hudson Cover Micro 1denier panty Donkergrijs. Dikke zwarte panty in 2denier van het Marianne merk.


Voorgevormde denier panty's met dubbel tussenstuk. Kunert Blue panty, semi-transparant en mat en geeft extra draagcomfort door de comfortabele tailleband met net patroon. Hudson staat bekend om het maken van speciale maten. Deze klassieke denier opaque panty van Hudson is zeer comfortabel en heeft een perfecte .

Hoeveel denier zijn jullie panty's, en scheuren ze dan snel of niet? Die is heel fijn, maar weet niet of die bij of denier ook zo dik is. De Bas Chic stay-Up panty Denier van Oroblu is uitgevoerd in de kleur zwart. Deze zwarte stay-up kous is gemaakt van een mooie stof. Panty denier mousse met tussenstuk Marianne.


Panty GROTE maat mat zonder glans denier stuks. Emilio Cavallini Panty Hieroglyphic Blauw SALE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts