dinsdag 6 november 2018

Sisline

Welkom in de wereld van de Sisline-thee. Mijn liefde voor de thee in combinatie met mijn liefde voor Afrika en zijn mensen hebben geleid tot een droom. Waar komt de Sisline-thee vandaan?

De Latijnse naam is Lippia Multiflora Chevalier en die komt in heel West-Afrika voor. Het is een in het wild groeiende . Ik ben Ingeborg Koorn en verliefd op de Sisline-thee. In 20had ik dienstjaren bij de Hema en dat betekende dus een .

Sisline thee, Groningen, Joyful Feet. Sisline thee werkt balancerend en heeft vele gezonde eigenschappen. Het geeft rust, energie en reinigt. Sisline is een natuurzuivere thee uit west Afrika.


Het is een onbewerkt blad van de in het wild groeiende plant. De afrikanen noemen het ook wel bush Tea . Sisline thee, door de lokale bevolking Bush tea genoemd. Lippia Multiflora Moldenke, in het wild verzamel uit West Afrika. Altijd op voorraad snel in huis en al voor 3.

Sisline thee is een heerlijke natuurzuivere kruidenthee uit West-Afrika en heeft een ontstekingsremmende, ontgiftende en vocht afdrijvende werking. Een natuurzuivere thee uit West-Afrika. BEIJUMSE VERKOOPT AFRIKAANSE SISLINE THEE. Op de foto ziet u Ingeborg Koorn uit Beijum midden in haar woonkamer bezig om plastic . Eigenaresse Fenje Bolt weet het zeker: dit moet Sisline thee zijn.


Ze kreeg de thee laatst opgestuurd van Ingeborg Koorn die hem uit Gambia . Salie is inheems in de westelijke en zuidelijke Balkan waar hij groeit op de kale kalkrotsen. Natuur zuivere thee uit West Afrika,heerlijk geurend. Met ingang van september 20is de praktijk verkooppunt geworden van: SISLINE-THEE, een natuurzuivere thee uit de . Sisline gram Natuurzuivere Thee:De Siline Thee is een heerkijk geurende thee.


De plant verspreidt een krachtige en frisse geur, die zo verleidielijk is dat je er . Een frisse en gezonde thee uit Afrika 1gram losse thee. Bekijk het professionele profiel van Sisline Pietersz op LinkedIn. LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld en stelt professionals als Sisline Pietersz in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts