dinsdag 20 november 2018

Slipje

Slipje (5); Slipje met smal kruis (1); Slipje of zwembroek (1); Slipje plus bh als zwempak (1); Slipje uit Tanzania . Vanochtend toen ik onverwacht zijn kamer inkwam, trof ik hem aan terwijl hij een zwart slipje (string) van mijn vrouw aantrok. Sommigen vragen of ze aan mijn slipje mogen ruiken om te kijken of ik echt geil ben, maar er zijn ook mannen die liever aan m'n broekje .

Het kanaal HammyTV is gespecialiseerd in pranks en de laatste grap kan toch wel uitgroeien tot een echte klassieker. Klik dan bovenaan om NSFW items aan te zetten. Ben je op zoek naar een nieuw slipje?

Zoek je een slipje dat er sexy uitziet én lekker zit? Voortaan zal ze door het leven gaan als Laura Poesini.

Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Een slip, soms ook slipje genoem is een nauwsluitende onderbroek zonder pijpen. Het kledingstuk heeft ruwweg de vorm van de letter Y. Deze Franse presentatrice vergat in een live uitzending een slipje aan te doen. Het heeft ook niets met Holland te maken . Uw slipje snel geleverd bij Ondermodeshoppen. Je hebt gezocht op het woord: slipje.


Rode Kanten BH, Slipje Sierraad. Frivool, sensueel en tegelijkertijd verfijnd: deze adembenemende rode BH van kant, met bijpassende slip en opvallend . Dameskledingstuk 2) Damesondergoed 3) Deel van een ingesneden orgaan (plantkundig) 4) Kledingstuk 5) Meisjesbroek 6) Onderbroek 7) . Veel verschillende designs en kleuren voor uw droomoutfit van Esprit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts