dinsdag 2 juni 2015

Bh bandjes verlengen

Julimex is de makkelijkste manier om je BH te verlengen als deze te strak z. Wat voor bh accessoires je ook nodig hebt, je kunt ze vinden in de webshop van Hunkemöller. Ook BH verlengstukken koop je bij Livera Bezoek onze webshop en bekijk het assortiment BH verlengstukken of vind een filiaal bij jou in de buurt.

BH-bandjes cm breed set van paar. Door de Long Bra Extender vast te haken aan je rugsluiting van de beha zal de lengte van je beha band toenemen voor meer comfort. Handige beha tips voor vrouwen met Gratis Verzending.


Comfortabele beha bandjes of de beha verlengers.

Er zijn ook speciale bandjes die je eigen beha bandjes verlengen. Deze kan je over je buik vastmaken, waardoor je beha niet zien is onder . BH extender met haakjes om de bh tot 4cms breder te maken. Handige tussenstukje om bij de hand te hebben wanneer je bh net te strak is. Door aan de bandjes van je beha op je rug een paperclip vast te maken, kan.


Koop een bh-verlenging, die eruitziet als die op de afbeelding . Met speciale verlengstukjes kun je bh bandjes verlengen. De langere bh bandjes kun je vervolgens om je buik bevestigen. Hierdoor zijn de bandjes van je bh .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts