donderdag 11 juni 2015

Noppies voedingsbh honolulu

Deze unikleurige voedingsbh Honolulu van Noppies is gemaakt van een zachte kwaliteit stof. De bh is voorzien van beugels en heeft een extra sluiting aan de . Deze voedingsbh Honolulu van Noppies heeft een cup die kan worden losgemaakt voor het voeden.

De bh heeft een beugel, maar is niet voorgevormd. Bestel Noppies Voorgevormde voedingsbh Honolulu in de kleur Naturel eenvoudig online of koop dit product bij één van de . Bestel Noppies Voedingsbh Honolulu in de kleur Black eenvoudig online of koop dit product bij één van de Noppies winkels! De voedingsbh Honolulu is een simpele maar perfecte basic die heel comfortabel zit en verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Kleding Noppies HONOLULU - T-shirt BH - coral Rood: € 2Bij Zalando (op 6-4-17). Gratis bezorging retournering, snelle levering en veilig betalen! Alles van Noppies uit voorraad leverbaar! NOPPIES Voedings BH Honolulu Black.


Deze voedingsbh is gemaakt van lekker zacht materiaal met een decoratief . Een fijne bh met beugel in een prachtige koraal kleur van Noppies. Deze kleur heeft als voordeel dat het niet doorschijnt onder wit. Vergelijk mooie bh's uit de ruime nieuwe collectie van o. Hunkemöller, Zalando Wehkamp in alle soorten maten: laagste prijs online! Op zoek naar Noppies Honolulu voedingsbh ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts