donderdag 11 juni 2015

Naadloze bh topjes

Plezierig en leuk om te dragen, als bh, maar ook als top tijdens casual gebruik of tijdens het sporten,. Voorgevormde Comfort BeHa, voorkant dubbel gevoerd met uitneembare cups. Dus deze kan u met of zonder cups dragen.

Naadloos topje van zeer elastisch . ELASTISCHE NAADLOZE MICROFIBER TOPJES EN SETS. Een naadloze BH die comfortabel zit? Bekijk ons aanbod Naadloze BH's in onze webshop en shop de ideale naadloze BH direct online!

Ook topjes koop je bij Livera Bezoek onze webshop en bekijk het assortiment topjes of vind een filiaal bij jou in de buurt. De top ondersteunt, draagt comfortabel en heeft geen sluiting. Veel comfortabeler dan een normale BH; Geen klemmende bandjes meer; Geen verkeerde maat meer; Van speciale rekbare stof; Naadloos; wordt gemaakt op . Ideaal voor onder wedstrijdpakjes en wedstrijdshirts. Vooral met de doorzichtige bandjes aan de top, zie je hem helemaal niet.


Oroblu heeft een uitgebreid assortiment shirts en tops in wit, zwart en huidskleur. Naadloze, elastische strapless BH top. Naadloze Microfiber meisjes topjes voor €1-. Bh strass design Naadloos Microfiber voor €1- .

In verschillende kleuren en in maat. Nuance minimizer-bh met naadloos voorgevormde cups nu voor €399. De naadloze sluitingen zorgen er bovendien voor dat de bh zonder beugel ook.


Door de zachte en naadloze verwerking is het heel prettig om het topje te dragen; Naadloos en niet zichtbaar onder kleding; Elastische materiaalmix; Met . Bestel dameskleding accessoires in diverse kleuren en maten nu op zeeman. Of dat je een full cup beha beter niet kan aantrekken onder een topje met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts