maandag 1 juni 2015

Doorschijnend

Doorschijnend gekleurd papier (1); Doorschijnend marmer (1); Doorschijnend materiaal (1) . Komt door het aanbrengen van een te geringe laagdikte bij h. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'doorschijnend', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.

Zij trok de aandacht met haar doorschijnende kledij. Vertalingen van 'doorschijnend' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Bestel nu uw Doorschijnende bij de Stoffenkraam.


Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen, fournituren, accessoires en patronen.

Nederlands - Engels vertaling van 'doorschijnend'. Hij wil een hartig woordje met de conrector spreken: je laat minderjarige meisjes toch niet in een doorschijnend wit shirt sporten? Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten doorschijnend – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen.


Light Years van de Engelse regisseur Esther May Campbell is een bijna doorschijnend debuut. De draden waarvan ze haar verhaal weefde . Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. We hebben van model Kim Feenstra (30) al heel wat gezien, maar dat betekent niet dat we ooit op haar uitgekeken raken.


RIhanna is een avondje uit in New York. En voor die gelegenheid koos ze een opmerkelijke jurk. In 20gaan we een stapje verder met doorschijnende lingerie. Zorg voor een fantastische Valentijnsdag!


Lees de blog van Lingeriebestellen. Ik heb een wit bijna doorschijnend jurkje via internet gekocht. Verspreiding en ecologie van Doorschijnend langdraadwatje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts