dinsdag 9 juni 2015

Kanten bh met beugel

Ontdek de beugel-bh van Triumph en laat u zich overtuigen door het gebruik van. In de Triumph Online Shop vindt u nu romantische bh's met kant en sierlijke . Niet voorgevormde Beugel BH Hestia Grey Black met tweedelige cup'svan het. Deze geliefde kanten Viola bh met beugel uit de lingerie collectie van Ulla . Sans Complexe Beugelbeha met Kant - Oranjerood - 90F.


De triangel bh is bijvoorbeeld perfect voor vrouwen met een wat kleinere. Kies dan voor een lieflijk kanten triangel bh of ga voor een bh met bloemmotief.

Ook beugel BH s koop je bij Livera Bezoek onze webshop en bekijk het assortiment beugel BH s of vind een filiaal bij jou in de buurt. Niet voorgevormde beugel bh Sophie. Voorgevormde long line beugel bh Alicia. Voorgevormde push-up beugel bh Holly . De bekendste bh zonder beugel is de bralette.


Shop bralettes in verschillende kleuren of basis bh's zonder beugel op Hunkemöller. Ga voor een basic Bh, die goed onder T-shirts staat. Ga voor kant in een spannende kleur, zoals dieprood of nachtblauw.


COLLECTION in de Esprit Online-Shop.

Veel verschillende designs en kleuren voor uw droomoutfit van Esprit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts