donderdag 11 juni 2015

Bh met plastic achterkant

Hunkemöller heeft verschillende bh accessoires speciaal voor kleding met een blote rug. Shop ze nu gemakkelijk online op Hunkemöller. Ik heb jaren geleden een bh gekocht bij de Hunkemoller met doorzichtige schouderbandjes en een doorzichtige achterkant.

Bekijk onze uitgebreide collectie rugloze bh's online. Capezio Bh met Doorzichtige Rugband is verkrijgbaar in de kleur nude. De BH top is voor gemaakt van Tactel Nylon, en voor van spandex. Je hebt van die doorzichtige bh bandjes, maar je schijnt daar ook een doorzichtige bh achterkant van te hebben, zodat je open rug shirtjes kunt .

Welke bh onder jurk met V hals aan de achterkant. Hello ladies, weet niet of dit topic al bestaat anders mag het gesloten worden! Ik ben op zoek naar een bh met een onzichtbare rug. Transparant rugbandjenov 2012Welke BH onder jurk met lage rug? Geüpload door GirlOnTheWhiteBikeEnjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken!


Vind de beste selectie bh met doorzichtige achterkant fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit bh met doorzichtige achterkant voor de . Deze zachte plastic clip zorgt ervoor dat je de schouderbandjes van je bh op een. De bandjes kunnen met de clip zowel aan de voor- als achterkant gedragen . Shop voor Plak Behas, Rugloze Behas en Siliconen Behas van stof of siliconen die zorgen voor een vrijer gevoel!

De Strapless BH is DE beha die zeker niet in uw kledingkast mag ontbreken. Door de doorzichtige rugband en dichte band is deze BH altijd te combineren met . Ik zoek een bh met zo n plastic achterbandje (zoals je die over de schouders weleens hebt). Ik had bij pabo een bh besteld met plastic band op de rug weken later belde ik waar de bestelling bleef (week voor de trouw dus!) nog . Het vinden van de juiste bh is niet altijd even gemakkelijk, helemaal omdat het aanbod steeds groter en uitgebreider wordt. Ondergoedmode bestaat allang niet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts