woensdag 3 juni 2015

Sloggi chic

Bekijk en bestel de Sloggi Chic serie online rechtstreeks op Sloggi-plaza. Wij hebben de Chic serie van Sloggi online, veel keus en uit voorraad leverbaar. De Chic Maxi van sloggi voelt extra zacht aan en is gedecoreerd met inzetten van elastisch kant.

In deze set van stuks vindt u nu vier nieuwe . De zachte, elastische midislip uit de Chic-serie van sloggi geeft u elke dag een goed gevoel en absolute bewegingsvrijheid. En dat viermaal in een praktische . Elegantie en comfort, samen in Sloggi Chic.

Slip Chic (set van 4) SLOGGI image 1; Slip Chic (set van 4) SLOGGI image 2; Slip Chic (set van 4) SLOGGI image 3; Slip Chic (set van 4) SLOGGI image 4. Geraffineerd detail : inkeping in rekbare kant vooraan. Maxi slip SLOGGI Chic in zacht en rekbaar tricot katoen, polyamide, elasthan. Maxi slip van Sloggi uit de Romance serie.


Deze slip van Sloggi voldoet aan al uw comforteisen en is dankzij de kanten inzetstukken en een lichte glans toch . Koop SLOGGI ROMANCE TAI bij Timarco, groot aanbod en zeer lage prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts