vrijdag 21 augustus 2015

Bh maat in amerika

Selecteer een maat in een categorie de andere equivalente maten worden automatisch getoond. BH Maten omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen. BH maten van UK, USA, Australië, Frankrijk en Italië omrekenen naar EU.

Omrekenen kledingmaten voor vrouwen: gratis online conversie van internationale kleding maten. Jurken, pakken, jassen, blouses, jeans, BH-maten etc. In Amerika gebruiken ze voor BH maten als 34C enz.


Nou vroeg ik me af, wat is 75A dan in het Amerikaans?

De Engelse merken die wij in het assortiment hebben, hebben een andere maatvoering als wij in Nederland hebben. Op deze pagina kun je de Amerikaanse kledingmaten omrekenen naar Europese kledingmaten. De maatvoering in Amerika is heel anders dan in Nederland. BH maten bestaan uit een cijfer en een letter, borstomtrek en cupmaat: BH maten met letter voor omtrek onder de borst en het cijfer voor het . Bepaal zelf de juiste Amerikaanse maat.


Bij kinderen is het handig om te weten dat ze in Amerika niet met de . Neen, Bereken je bh maat en bestel de voor jou overeenkomende beha maat en cupmaat. Draag jij nu een Europese I cupmaat, probeer dan een UK HH cup .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts