maandag 31 augustus 2015

Grootste cupmaat

Als je cupmaat dubbel D al groot vindt, wacht dan maar tot je de borsten van Mayra Hills ziet. Zij heeft naar eigen zeggen de grootste borsten ter wereld. De maten van beugelbeha's en andere voorgevormde beha's bestaan uit een letter die de cupmaat aangeeft (een indicatie van het volume van de borsten) en .

Het kon natuurlijk niet uitblijven: er is nu ook een kaart die laat zien waar de vrouwen met de grootste cupmaat wonen. Vrouwen uit Flevoland dragen naar verhouding het vaakst een bh in cupmaat D of groter. Borstvergrotingen, het houdt de mensheid bezig.


Hoe vaak lees je niet de roddels over de vrouwelijke sterren: heeft ze soms haar borsten laten vergroten?

Voor wie het interesseert: een persberichtje over de cupmaat van enkele bekende vrouwen leert ons, dat Kim Holland met cup 75F hoog in de . Daarom helpen wij jullie een handje met de boob-feitjes waar jij het bestaan nog niet vanaf wist, enjoy! De grootste natuurlijke borsten hebben cupmaat . Dames uit Overijssel hebben de grootste cupmaat van het lan op de voet gevolgd door de Drentenaren. Cupmaten E en F worden hier het meest verkocht.


Grote maten lingerie – sexy lingerie grote maten. Ulla BH - Body cupmaat: B, C, E, F, G, H, I, J, K, tot de grootste cupmaat L. Vrouwen in Overijssel hebben de grootste borsten van ons lan op de voet gevolgd door Drentse dames.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts