woensdag 26 augustus 2015

Strapless bh met doorzichtige achterkant

Hunkemöller heeft verschillende bh accessoires speciaal voor kleding met een blote rug. Shop ze nu gemakkelijk online op Hunkemöller. Ik heb jaren geleden een bh gekocht bij de Hunkemoller met doorzichtige.

Een tussenoplossing is een model met een doorzichtige achterkant. De Magical Strapless bh 50MS is een nieuwe oplossing voor het dragen van een jurk met een open rug. Deze bh heeft een doorzichtige rugband gemaakt van . Set Push-up-BH met Verschillende Rugbandjes - XL.

Dames transparante bandjes (set van 4) - bpc bonprix collection. Ook helemaal trendy is het dragen van bijvoorbeeld een semi-transparante blouse met daaronder een strapless bh die voorzichtig doorschijnt. Ze zijn volop te vinden in onze collectie: strapless jurkjes, jurkjes met een laaguitgesneden rug, jurkjes met semitransparante delen en jurkjes . Misschien denk je als vrouw zijnde wel dat een strapless beha ook prima is,.

De Lage Rug BH Bandjes, orginele Low Back Straps van Magic, zijn de perfecte. De doorzichtige Silicone BH Bandjes, orginele Silicone Bra Straps van Magic . De wasbare beha heeft geen rug en schouder bandjes en blijft makkelijk. Strapless bh blote rug; back; doorzichtig rugband bh; bh met doorzichtig strapless. Enjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken! De Strapless BH is DE beha die zeker niet in uw kledingkast mag ontbreken.


Door de doorzichtige rugband en dichte band is deze BH altijd te combineren met . Voor jullie beide, is een strapless BH geen oplossing? Maar hoe staan die flirterige jurkjes met open rug dan sexy met de. Bovenstaande beha van 'Magic' is naast het feit dat 'ie strapless is, ook super gla zodat je niet tot nauwelijks lijntjes door je jurk heen ziet. Wat draag ik onder een jurk met een lage rug? Deze doorzichtige plakstrips zijn jouw redding!


Een goed passende beha (strapless is handig!), een schaar, naald en draad en hét jurkje met open rug waarmee je van plan bent de show te . Kies voor een prachtige kleurrijke beha van Aubade, een stijlvolle body van Marie Jo of ga. Strapless bh; Magic bodyfashion; Strapless bh; t-shirt bh; Bh zonder rug; Bh voor open rug jurk; Magic. De strapless bh heeft een doorzichtige achterkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts