woensdag 26 augustus 2015

Liftende onderbroek

De eerste liftende panty die van een hangkont een paar pronte billen maakt moet ik nog tegenkomen. Erg spannend voor in de slaapkamer, volgens Hawley. De billen hebben net als borsten ook steun nodig.

Vrouwen dragen al jaren beha's met voorgevormde cups, maar ook voor mannen is op dit moment volop liftend ondergoed te koop. InUndies Men's Underwear heeft dé oplossing op het gebied van liftend ondergoed die er wel degelijk voor zorgt dat je zaakje er groter uitziet. Wat vinden jullie van dit corrigerende, opvullende en liftende billenbroekje?


Zou jij het dragen of vind je het een gek idee?

De Butt Secret is een revolutionaire onderbroek met in de slip verwerkte. De Butt Secret is zo ontworpen dat deze een liftende werking heeft op de billen. Corrigerend ondergoed opdat je er strakker en slanker uitziet. Slappe billen ontstaan vaak als je gewicht begint te verliezen na de zwangerschap. Dit comfortabele liftende ondergoed zal je, als de kleine er . Shorts die je billen liften en zorgen voor een slanke taille.


Ysabel Mora siluette secret Vientre plano. Bekijk de categorie corrigerend ondergoed op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.

Maar het heeft ook een 'liftend' effect en het kan bepaalde delen van uw lichaam juist accentueren. Veilig en vertrouwd online aankopen doen voor iedereen bij Ipirio. Gratis verzending retour tot dagen!


Ondergoed met een pouch geeft een natuurlijk liftend effect en zorgt voor een mooier en groter profiel. Daarnaast is een onderbroek met pouch ook nog eens . Het figuurcorrigerend ondergoed zorgt voor een liftend effect van uw billen, waardoor deze een stuk strakker lijken. Bovendien is figuurcorrigerend ondergoed . Vrouwen die een Al Bundy ('Married with Children') thuis hebben, let op: dit product is de ideale oplossing voor de man die graag met z'n hand . Je kent het wel, die onrealistisch mooie billen die je op Instagram ziet. The Butt lifter geeft je strakkere billen. Gebruik het om je buik platter te maken, je billen te liften, je dijen slanker te maken of om geen zichtbare randjes van je ondergoed te zien.


Dat is altijd charmanter dan een huidkleurige oma-onderbroek. Ze liften je billen én ze trekken ook eventuele vetjes mooi strak. Deze hebben echter wel een minder liftend effect onder de billen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts