donderdag 20 augustus 2015

Boxer bedrukken

Deze boxershort kun je laten bedrukken met je eigen foto en of tekst. Het model is strak net als de Bjorn Borg onderbroek. Geef hem kado aan je vriendje met . Jouw naam of tekst op een onderbroek bedrukken?


Deze zwarte boxershort dient natuurlijk bedrukt te worden met een witte tekst. Dit model zou JamesBond niet mistaan en zijn Bond girls . Een strakke boxershort bedrukt met een grappige tekst voor je vrien echtgenoot of voor jezelf.

Als researchmedewerker van Dann Hensums is mij gevraagd onderzoek te doen naar boxershort bedrukken en dan met name of het 'done' of . Boxershorts mannen, retroshorts en hotpants vrouwen bedrukken met je eigen naam, tekst, logo, ontwerp. Wil jij je vader of vrienden verrassen met een uniek cadeau? Laat dan een boxershort bedrukken met een foto en tekst. Maak een boxershort met naam of een boxershort met logo.


Verras je vriend of vriendin en je avond kan niet meer stuk. Textieldrukkerij Kwestievanlef voor het goedkoop laten bedrukken, ontwerpen van kleding, t shirts, poloshirts sweaters. Online in het centrum van Nijmegen.


Beschikbaar in kleuren en met naam op de band te bedrukken.

Wat wil jij laten bedrukken met jouw naam of tekst erop! Ontwerpen; Regenboog boxershort bedrukken . Boxershorts bij Spreadshirt bedrukken. Bedrukte boxershorts voor je liefste als kado-idee.


Gewoon een design en een tekst uitkiezen en je hebt al een heel . Ik had ooit een site gezien dat je bij boxers zelf iets op die rand kan zetten. Maar nu weet ik die site niet meer. Voor 12:besteld is de volgende dag jouw Underwear boxer in huis. Weet iemand waar je leuke boxers kunt bedrukken voor mannen? Het liefst wil ik de rand laten bedrukken, maar ik weet niet of dat kan.


Heren ondergoed is nu niet bepaald een leuk cadeau. Toch kan dit het wel worden als je kiest voor de boxershort met foto. Boxershort bedrukken, goedkoop en snel vanaf stuks. Boxershorts, retroshort of hotpants bedrukken, geen opstartkosten!


Een Heren Boxershort uit de quality collectie laten bedrukken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts