maandag 3 augustus 2015

Figuurcorrigerende panty

Figuurcorrigerende panty medium control corrigeert buik en onderrug en is zonder tailleband. Bij Stessonline vindt u de mooiste steun panty`s, sexy hold-ups en zwangerschaps panty's van Italiaans top design.

Het luxe kwaliteits merk Silca is bij ons . Corrigeer je buik en billen op een comfortabele manier met de Anni Rolfi Slim Shape Den Panty. De figuurcorrigerende panty heeft een ingebreide slip en . Verwacht je meer van de gewone dagelijkse panty?

Figuurcorrigerende panty's maken de bovenbenen en de buik een maatje . Figuurcorrigerende 20den panty met een totale slimming effect voor de buik, billen en heupen. Corrigerende strakke panty, legging of lange (spijker) broek bestellen? Beter figuur en vorm van je buik, dijen en heupen. Bekijk de Corrigerende panty's collectie met goedkope aanbiedingen en bestel direct online voor de laagste prijs.


Op zoek naar Kunert Corrigerende panty Slim Body denier ? Wil je toch je billen wat liften en je buikje in bedwang houden, dan kan een figuur corrigerende panty de oplossing zijn. De Control Panty van Falke is een figuurcorrigerende panty.

Het slipgedeelte modelleert met een onzichtbaar vormend effect en zorgt voor een welgevormd . Ervaar het ultieme draagcomfort en de perfecte pasvorm van Conte Control . Ik wil graag weten of hij een beetje lang is, want met m'n 1. Bekijk hieronder alle tweedehands Hema Figuur Corrigerende Panty 1Denier op United Wardrobe. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Shock Up - Figuurcorrigerende Panty - denier lycra panty, corrigerend slip -en bovenbeengedeelte, liftend effect voor de billen. Figuurcorrigerende panty, Per stuk,Vormgevende zones optimaliseren buik, benen en billen,In verschillende kleuren,Maten: tm 5 Per stuk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts