vrijdag 14 augustus 2015

Bh soorten

Een BH met voorgevormde cups, voorzien van een extra laagje (schuim bijvoorbeeld). Een balconnet BH is een lager uitgesneden beugel BH met bandjes die verder uit elkaar staan dan andere BH's. Een Balconette BH is een lager uitgesneden beugel BH met bandjes die verder uit elkaar staan dan aan gewone BH's.

Deze beugel BH kan een vulling hebbe. Grote-Cupmaten heeft veel verschillende soorten BH's in het assortiment. Leer hier meer over de verschillen, plus en min punten en opvallende eigenschappen . Ieder lichaam is anders en vraagt om een ander type BH.


Welk model BH het beste bij jou past, hangt af van de vorm van je lichaam en je voorkeuren. Wij hebben alle soorten bh's voor jou op een rijtje gezet, zodat jij precies weet welke vorm bij jou past. De klassieke bh is het meest populaire . In dit blog laten we je kennis maken met onze verschillende soorten bh's en leren we je welk bh type het beste bij jou borst past. Spring naar Soorten beha's - Er zijn veel soorten beha's met verschillende ontwerpen, functies en materialen.


Enkele van de meest voorkomende of . Hunkemöller is de nummer bh specialist van de Benelux. Ongeveer van de vrouwen blijkt een verkeerde bh-maat te dragen, maar liefst van de dus. Vrouwen die denken dat ze hun hele leven dezelfde .

En nee, dan hebben we het niet over jouw lichaamstype, maar over je boezem. Wist je dat de verkeerde bh draagt? Bh's zijn vaak te klein, te wijd of te strak.


Maar de tijd dat vrouwen de verkeerde bh maat dragen is voorbij! Als je net tussen maten in zit en je de cups van je bh in bijvoorbeeld maat 75C. Er zijn een aantal verschillende soorten bh's, ieder met hun eigen functie: . Daarom heb ik nu een beugel bh zonder vulling. Hij zit fantastisch, geeft erg veel steun als ik hem aan heb en kijk in de spiegel zit ie gewoon . Zijn er in jouw belevingswereld maar twee soorten borsten?


Volgens bh-merk ThirdLove kunnen we grofweg . Welke soorten heb jij allemaal in de la liggen? Dit is meestal een naadloze BH of een BH met platte naden. Daardoor is dit type BH speciaal geschikt . Dit betekent dat je het beste een bandeau bh kunt dragen. Doordat deze soort bh een brede band heeft, lijkt je bovenlichaam ook breder. De meeste vrouwen in Nederland dragen de verkeerde maat BH.


Zeker vrouwen die een kilootje meer wegen. Je cupmaat op zich is namelijk geen vaststaande .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts