maandag 28 september 2015

Anita extreme control

De prestatiegerichte sportbeha, die geen compromissen kent. Driedelige genaaide cups met zijwaarts ingezette steunstrook geven de borst tot in grote cups een . De cups van de Extreme Control sport bh zijn beugelvrij.

Je borsten zijn helemaal ingepakt. De binnenzijde van de cups is naadloos en van zeer zacht en fijn . Laat dat met de Anita Extreme Control nu kunnen! Je zoekt goede ondersteuning voor je borsten, want je bent een sportief type en wilt je ongehinderd kunnen .

Anita Sportbh Extreme Control Deze keer mag ik de Anita Sportbh, de Extreme Control testen. In eerste instantie had ik zoiets van 'Mwah ik . Deze extreme control sport BH van Anita Active is speciaal ontwikkeld voor extreme sporten zoals hardlopen paardrijden en zumba. Sport bh Anita Extreme control 55Maximum Support. Comfortabele sport BH met goede ondersteuning? Bestel de Anita Extreme Control Sport BH online bij Annadiva of bel ons voor persoonlijk advies.


Stevige witte sport BH zonder beugels in grote cupmaat? Bestel de Anita Extreme Control sport BH bij Farfallina online.

De specialist in sport bh's voor grote . Extreme Control Sport BH zonder beugel in de kleur zwart van het merk Anita. Sport-BH voor hoge belastbaarheid bij sportieve activiteit; Naadloos voorgevormde binnencups van microfiber-frotté .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts