dinsdag 8 september 2015

Corrigerende tailleband

Of het nu gaat om je buik, taille, billen, benen of heupen: voor ieder gebied is. Hunkemöller Julie corrigerende slip. MAGIC Bodyfashion corrigerende short.

Corrigerende-tailleband - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Bovendien zal het niemand opvallen dat je dit draagt onder je kleding. Een ander populair item is de corrigerende tailleband die ervoor zorgt dat de taille slanker . Ook verkopen we de Hoge Taille String, wanneer je wel een corrigerend effect wil creëren, maar niet de randen van een broekje bij je billen wilt zien.

Hourglass Corrigerende Tailleband - Voor een prachtig zandloperfiguur! De verbluffende taille trainingsriem corrigeert je middel direct, en slankt je taille af tot . De Waist Shaper voor vrouwen is een extra sterke (dubbel laags) en in twee maten verstelbare figuur corrigerende taille buikband. De Waist Shaper heeft zeer goede corrigerende eigenschappen en corrigeert van onder de borst tot aan de heup. Strijk de taille glad en laat uw buikomvang . Snel een slanke tailleOnder de kleding niet te zienPerfect op het eigen lichaam af te stellenDirect kledingmaten slankerBepaal zelf de mate van compressie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts