donderdag 10 september 2015

Happy socks boxershorts

Vrolijk en gekleurde boxers voor heren vind je op HappySocks. De Happy Socks Underwear-collectie voor heren bestaat uit boxer shorts, trunks, briefs en boxer briefs. Voor vrouwen zijn er hipsters en mesh hipsters.

Vergelijk Happy Socks Heren Lingerie en vind de laagste prijs. Heren boxershorts - Happy Socks Boxershort Dots BDO-505. Bekijk de collectie Happy Socks bij de Bijenkorf.


En dan denken we natuurlijk meteen aan Happy Socks!

Maar ditmaal geen sokken om je voeten mee op te fleuren, maar wel strakke en wijde boxershorts voor . Nu korting + gratis verzending bij Happy Socks! Bekijk hier alle kortingscodes en acties van Happy Socks in één overzicht. Zwarte boxershort met grote witte stippen van Happy Socks.


En tegenwoordig beperkt Happy Socks zich niet meer alleen maar tot socks, maar ook tot andere kleding. Zo zijn er nu boxershorts te koop van het merk. In een geinige geschenkdoos van Happy Socks een blauwe hartjes love short en een paar sokken.


De sokken zijn one size maat 41-46. Waarom één Happy Socks boxer kopen als je er meteen kunt aanschaffen?

Beschikbaar in de maten S tot en met XL. Bylauri sprak met de jolige mannen van Happy Socks over de nieuwste Happy Socks Underwear-lijn en dat uitte in een behoorlijk lollig interview. Snel en moeiteloos de leukste Happy socks boxershorts vinden?


Kom dan snel naar onze website VERGELIJK. Deze vrolijke boxershorts van Happy Socks maken je dag net wat leuker, ze worden geleverd in een 4-pack.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts