dinsdag 15 september 2015

Craft warm

Craft Keep Warm is de ideale winter thermokleding van Craft. Heerlijk om te dragen als functionele onderkleding in echt koude omstandigheden! Craft Keep Warm thermo ondergoed is bedoeld voor de actieve sporter die behoefte heeft om het lichaam warm te houden en tegelijkertijd zweet af wil voeren.

De Craft Warm Crewneck is een aangenaam warm en functioneel thermoshirt. Of je nu gaat skiën in de bittere kou, langs het sportveld staat of gaat ijsvissen, . De Craft Warm Crewneck voor dames is een aangenaam warm en functioneel thermoshirt. Of je nu gaat skiën in de bittere kou, langs het sportveld staat of gaat .

Bij ons op voorraad en voordelig geprijsd de craft warm crew neck het thermo shift voor de koude omstandigheden. Craft Warm Wool Thermokleding wordt gebruikt voor zeer koude omstandigheden. De Warm Wool lijn van Craft is verkrijgbaar.


Craft Keep Warm is de warmste thermokleding van dit merk. Het is speciaal gemaakt voor het winterseizoen als het buiten erg koud is. De Craft Warm Zip Mockneck is een slim fit thermo pullover voor heren. De Craft Warm Zip Mockneck is uitermate geschikt voor gebruik bij koude tot zeer koude .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts