vrijdag 11 september 2015

Strapless bh huidskleur

De strapless bh is ideaal voor onder een jurk of top met blote schouders. Of ga voor de multiway bh, met deze bh kun je eenvoudig je bandjes op verschillende . Dit geldt ook voor de strapless bh, deze wordt vaak gemaakt van gladde stoffen zodat de bh minder goed te zien is als je deze onder een strakke strapless top .

Strapless beugel BH basic die met en zonder bandjes is te dragen. De BH is onzichtbaar onder kleding en kan niet verschuiven dankzij de siliconenrand . Vergelijk mooie strapless bh's online! Draag een handige BH zonder bandjes zodat je ze niet ziet zitten onder je strapless top!

Ruim assortiment Huidkleurige strapless bh's: vergelijk goedkope. Passionata MISS JOY Strapless BH dune. Bekijk de leukste strapless BH's van verschillende webshops. Shop jouw perfecte strapless beha online.


Shop de Smoothing BH van Fantasie in huidkleur bij Farfallina online. Achteraf betalen en lekker thuis passen. Met een strapless bh benadruk je het decolleté en voorkom je zichtbare beha-bandjes. Een onmisbaar item onder je jurkje deze zomer.


Naadloze strapless beugelbh met afneembare schouderbandjes en een dun foamlaagje.

Deze bh is vanaf cupmaat E voorzien van extra ondersteuning. Wit te zien Klik om het artikel in Zwart te zien Klik om het artikel in Huidskleur te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts