vrijdag 18 september 2015

Bh maat 32b

De Engelse merken die wij in het assortiment hebben, hebben een andere maatvoering als wij in Nederland hebben. BH Maten omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen. BH maten van UK, USA, Australië, Frankrijk en Italië omrekenen naar EU.

In Amerika gebruiken ze voor BH maten als 34C enz. Nou vroeg ik me af, wat is 75A dan in het Amerikaans? Omrekenen kledingmaten voor vrouwen: gratis online conversie van internationale kleding maten.


Jurken, pakken, jassen, blouses, jeans, BH-maten etc.

STAP 1: omvangsmaat de omvangsmaat vind je door direct onder je borsten je. Op deze pagina kun je de Amerikaanse kledingmaten omrekenen naar Europese kledingmaten. Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva.


De juiste beha maat berekenen is geen 1 exacte wetenschap. Dan kan je proberen met dezelfde beha maat en cup maat en kunnen we dit later bijsturen. Je kan alles kiezen tussen de 32B en 40G.


Komt niet eens in de buurt van de 85E die ik momenteel heb . Selecteer een maat in een categorie de andere equivalente maten worden automatisch getoond. Bh Maat Promotie,Koop Promoties 32b Bh Maatvrouwen kleding en accessoires,Vrouwen Bras,Vrouwen Bh Sets, en meer op Aliexpress.

Lees 32b Bh Maat Beoordelingen en Klantbeoordelingen op 32b strapless beha,push beha,pure zijde beha,Paars bh, Beoordelingen, vrouwen kleding en . Koop 32b Bh Maat van Betrouwbare Chinese 32b Bh Maat leveranciers. Vind Kwaliteit 32b Bh Maat vrouwen kleding en accessoires,Vrouwen Bh Sets,Vrouwen . Neen, Bereken je bh maat en bestel de voor jou overeenkomende beha maat en cupmaat. Draag jij nu een Europese I cupmaat, probeer dan een UK HH cup . Victoria's Secret Sexy Little Things BH (Maat 32B). BH maten bestaan uit een cijfer en een letter, borstomtrek en cupmaat: BH maten met letter voor omtrek onder de borst en het cijfer voor het . De behamaat is een kledingmaat voor beha's. Beha's worden geproduceerd in verschillende maten om tegemoet te komen aan de grote verscheidenheid in . Prachtige fel rode bh van l'agent by agent provocateur.


Satijne afwerking, met prachtige brede bandjes. Zeven op tien vrouwen zou de verkeerde behamaat dragen. Nochtans is een goede beha belangrijk, niet alleen om er goed uit te zien, maar ook voor uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts