donderdag 24 september 2015

Hemd met voorgevormde cups

Dit hemd móét je in je kast hebben, het is namelijk een top en bh in één! Door de voorgevormde cups is het niet nodig om een . ROSALIE BH-hemd met voorgevormde cups online kopen?

Bij OTTO vind je een ruim aanbod van de nieuwste ROSALIE BH-hemd met voorgevormde cups. Wat draag jij onder strakke of doorschijnende kleding? Dit comfortabele hemd is daar ideaal voor! Hij is voorzien van voorgevormde cups, dus je hoeft er geen .

Sommige hemdjes hebben voorgevormde cups of een padding er in verwerkt. Extra comfort en een optimale pasvorm dankzij voorgevormde cups en elastisch onderborstbandje; Elastische, in lengte verstelbare bandjes . Neem eens een kijkje op Fashionchick! Hier vind je een grote collectie corrigerende hemdjes van diverse webshops! Nina von c bh hemdje voorgevormde cup met beugel maat 75a maat 75b wit met zilverdraad. Bh:75c broekje en hemd: m weg wegens gekregen van mijn ex.


De cup van het Toupim-Hemd is gevuld met een voorgevormde prothese gemaakt van aquariumwatten. Heel aangenaam om te dragen zijn ook bh-hemdjes met een voorgevormde buste van delicaat elastisch kant; zo heeft u een bh . Viania t-shirt Bh hemd met cups in B,C,D-cup.

Viania Bh hemd in creme zwart en bordeaux kleur. Beugel BH hemd met voorgevormde cup. Vergelijk voorgevormde-bh Dames Tops Shirts en vind de laagste prijs.


Dames Tops Shirts - Nuance BH-hemd zonder beugels in wikkel-look. Kleding bestellen in de King Louie damesmode online shop voor mooie positiekleding, Hemd Met Voorgevormde Cups. De voorgevormde cups bestaan uit een dunne, niet uitneembare foamlaag.


Tussen de cups is een sierstrikje geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts