woensdag 30 november 2016

Bh verlengstuk 4 haakjes

Ecru kleur om je beha te verlengen met haakjes. Beha verlenger mm is een ideaal verlengstuk voor een BH die te strak zit in de kleur Zwart. Handig om uw beha met haakjes te verlengen.

Bh-Verlengstuk Mm Champagne haakje art. Bh-Verlengstuk Mm Huidkleurig haakjes art. Bh-Verlengstuk Mm Wit haakjes art.


Ook BH verlengstukken koop je bij Livera Bezoek onze webshop en bekijk het assortiment BH verlengstukken of vind een filiaal bij jou in de buurt.

BH verlengstuk mm 2-pack is een ideaal verlengstuk voor een BH die te strak zit. Het geeft een betere pasvorm aan een te kleine BH en is vooral geschikt voor vrouwen tijdens zwangerschap of gewichtstoename. Dit Save-A-Bra BH verlengstuk zorgt ervoor dat je al je BH�s bij kan stellen zoals jij dat wil.


Deze tussenstukjes hebben twee haakjes en zijn daarom voor de meeste BH�s geschikt. BH Verlengstuk huidskleurig, 5cm breed met haakjes. BH Verlengstuk wit, 75mm bree x haken.


BH extender met haakjes Tijdens de zwangerschap houdt je lichaam extra vocht vast en aankomen hoort erbij. Meestal wordt een meegroei beha in het begin . Deze bh-verlengstukjes per stuks vergroten de omvang van uw bh aan de .

Bh-verlengstuk (haakjes) - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Nee, cm bij de bh omvang prutsen zou ik niet doen. U haakt de bh verlengstukken aan uw bh en verlengt hiermee de . Handig verlengstuk voor je bh, om de omtrek te vergroten.


Deze bh verlenger is te gebruiken bij iedere bh met drie haakjes. Review(s) Schrijf een review en maak kans op een lingerie card t. Textielstad heeft de juist BH-cub's, beugels, BH-bandjes, BH-verlengstukken en meer. BH-verlengstuk esoft comforte mm x haken huidkleurig.


Speciale prijs € Per Normale prijs € 50. Shop online voor Bh-verlenging uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in. Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken. Prym BH-verlengstuk 'Soft comfort' mm 3xhaken wit Ref : 3082.


De bh verlengen door middel van een bh verlengstuk is zeer gemakkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts