woensdag 16 november 2016

Wandelsokken merinowol

Sokken van merino wol staan bekend om hun goede eigenschappen. Het hoge percentage wol in onze sokken zorgt voor een . Daarom zijn de werk- en wandelsokken van merino wol dé sokken voor .

Deze sokken houden je voeten lekker warm. De sokken zijn geschikt als wintersport- wandel of werksok. Het merino wol in deze sokken houd je voeten droog . Bij Zwerfkei krijgen wij regelmatig de vraag wat nu de beste sokken zijn.

Als u wol goed verdraagt, dan zijn merinowollen sokken een goed alternatief. Wat voor wandelsokken zijn er en welke moet je kiezen? Voor dikke wandelsokken is wol (of Merinowol) een goed materiaal. Een groot assortiment merino wol sokken in verschillende diktes en soorten. Alle soorten en alleen de beste kwaliteit merino wol sokken vind je bij . Sokken gemaakt van een mix van Merinowol, . Schoenen zijn namelijk een grote investering, de sokken die je in je schoenen draagt,.


Merino wol wandelsokken hebben ook een antibacteriele behandeling . Comfortabele wandelsokken Merinowol (laag).

Merino wol, ademend en vochtregulerend in de zomer, isolerend en comfortabel in de winter en toch uitzonderlijk zacht en licht van gewicht. SUPER socks MERINO WOL Wandelsokken. SUPER MERINO THERMO SOKKEN WOOL-NAADLOOS. ZUIVER KATOEN DAMES SOKKEN NAADLOOS maat 35-39-div.


THERMO SUPER SOKKEN MERINO WOL. Hoge kwaliteit wandelsokken van Falke! FALKE WALKIE - Allround unisex wandelsok van zeer fijn merinowol. In het LoopCentrum is een brede collectie wandelsokken van Falke verkrijgbaar. TK Wool: Wandelsok met merinowol voor optimale warmteregulatie . Hoe hou je merino wol fris zodat je lang plezier hebt van je kleding?


Thermowear geeft je een aantal tips om merinowol ondergoed lang fris en mooi te. De Falke Walkie Light wandelsokken worden natuurlijk ook door . Kwalitatieve wandelsokken vind je bij Nomad! Bio cotton en Coolmax Wandelsokken.


En als je Merino wol -de beste wol van de wereld- vervolgens op een vernuftige manier bewerkt, dan krijg je de wol die word gebruikt voor deze sokken: . Wandelsokken koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts