woensdag 2 november 2016

Figuurcorrigerende panty hema

Figuurcorrigerende panty medium control corrigeert buik en onderrug en is zonder tailleband. Figuurcorrigerende panty heavy control corrigeert onzichtbaar buik, billen en heupen. Deze naturelkleurige panty corrigeert rond de buik en onderrug en heeft een katoenen kruisje.

De panty heeft geen tailleband waardoor hij extra comfortabel zit. Ik vroeg me af of de denier figuurcorrigerende panty's erg. Of je nu de panty of het broekje draagt, dat ze je figuur corrigeren is een fabeltje . Figuurcorrigerende panty denier, Hema, €00.

Deze panty corrigeert niet alleen buik, billen en heupen (wat op zich al briljant is), maar . Ik wil graag weten of hij een beetje lang is, want met m'n 1. Oroblu is wel duurder, maar is ook sterker dan één van de Hema. Bekijk hieronder alle tweedehands Hema Figuur Corrigerende Panty 1Denier op United Wardrobe. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Ik heb zelf ook een corrigerende met pijpjes van de hema. HEMA 2-pak Licht Corrigerende Panty Denier (Naturel).


Vergelijk HEMA Figuurcorrigerende Dames producten en vind de laagste prijs. Figuurcorrigerende panty in denier. Bekijk nu goedkope Panty Donkerblauw Hema in de sale.


Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks. Over Zwarte HEMA Figuurcorrigerende Panty 1Denier (Zwart). Deze zwarte panty corrigeert rond de buik en onderrug en heeft een katoenen kruisje. Links: een 'gewoon' hemdje van Hema – Rechts: Body Control.


Figuurcorrigerende Panty Grijs Hema. Ga naar onze outlet voor de goedkoopste mode artikelen voor een laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts