vrijdag 18 november 2016

Correctie

Na een lange periode van beursstijgingen komt er vaak een correctie . Je hebt gezocht op het woord: correctie. Loop eens hard van stapel en vind een gedicht!

Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'correctie', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Vertalingen van 'correctie' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen.


Etymologisch Woordenboek van het Nederlands.

Navulbare correctie roller en cassette . Een correctie is iets waar veel beleggers niet op zitten te wachten. Al is het wel degelijk mogelijk om er een aantrekkelijk rendement mee te maken. De AEX maakt dan weer nieuwe toppen en blijft nog sterk liggen, ook de AEX zou wel eens een correctie kunnen opstarten vanaf die 5punten. Heb je er moeite mee als je ouders, leraren of een andere volwassene je op een fout wijzen?


Hoe kan correctie je helpen een beter mens te worden? De bolometrische correctie van een ster is een correctie die wordt toegepast op de absolute visuele magnitude. Deze laatste houdt namelijk enkel rekening met . Hij had in 20een loon van € 100.

Als er sprake is van een bericht dat niet voldoet aan de technische standaar dan wordt het bericht in zijn geheel afgekeurd en is de correctie . De wijzigingen op deze pagina kunnen bestaan uit: correcties van fouten in cijfers of revisies naar aanleiding van een verbeterde onderzoeks- of rekenmethode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts