dinsdag 8 november 2016

Borstprothese

Roses heeft verschillende modellen, maten en merken borstprotheses op voorraad. De mammacare-adviseuse zal samen met u een keuze . Tegenwoordig worden praktisch alle borstprothese gemaakt van een siliconen-gel, dat lijkt op een natuurlijk weefsel wat de vrouwelijke borst dicht benaderd.

Zoekt u een geschikte borstprothese voor een bh, bikini of badpak? Maak kennis met alle mogelijkheden van een borstprothese. Vind alle vergoedingen Borstprothese zorgverzekering 20van alle zorgverzekeraars in één overzicht.


Amoena borstprotheses voor iedere activiteit, en ieder type vrouw.

In verschillende uitvoeringen te verkrijgen, waaronder ook de . Na een amputatie van de borst volgt een keuze voor wel of geen borstprothese. Veel vrouwen die een amputatie van de borst hebben ondergaan, gaan een . U krijgt een borstprothese voor uitwendig gebruik (of mammaprothese) vergoed vanuit de Basisverzekering. U kunt een vergoeding krijgen voor zowel een . Aphrodite Breast Forms (3000) vanaf €499. Soms is een borstprothese noodzakelijk.


In die gevallen kan VGZ de kosten vergoeden. Bekijk de voorwaarden voor vergoeding op VGZ.

Wanneer je als vrouw door borstkanker een borstamputatie of een borstsparende operatie hebt ondergaan, is het mogelijk een borstprothese te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts