woensdag 14 december 2016

Body wrap voor en na

Er zitten body wraps in een pakje. De meesten zien al de eerste resultaten na behandeling. Bij typisch centimeterverlies na twee volledige bodywraps zult u waarschijnlijk een kleinere BH nodig hebben. Het is het beste om de borsten niet te behandelen . Op deze manier kunnen de afvalstoffen uit het lichaam gespoeld worden, mits je veel water drinkt in de drie dagen na de body wrap.


Doordat de Body wrap zorgt voor het afvoeren van gifstoffen uit het lichaam zul je plaatselijk versneld. Je zult merken dat je na elke wrap centimeters verliest. Ik kwam laatst wat tegen over Body Wrap, en later bij iemand op facebook. Ze meten je elke keer op met een meet lint voor en na. Body wraps zijn twintig jaar later weer hot, maar werkt het, en hoe.


Na afloop mocht ik me geloof ik niet douchen, zelfs een paar dagen niet. De body wrap verwijdert gifstoffen uit het lichaam waardoor je centimeters smaller. Na elke wrap verlies je centimeters, armen en benen kunnen wel tot één . Iedereen is anders en helaas kan niemand voorspellen hoeveel wraps je nodig hebt.


Klanten hebben vaak na wrap al resultaat, . Na elke behandeling treedt er centimeterverlies op bij de verzachte plekken.

Bij typisch centimeterverlies na twee volledige bodywraps zult u waarschijnlijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts