vrijdag 30 december 2016

Taillevormer

De beste taillevormers vind je op Fashionchick. Bekijk het grote aanbod van diverse merken en webshops. Deze elastische taillevormer van Maidenform corrigeert het figuur. De taillevormer is voorzien van baleinen en heeft een jacquard motief.


Elastische taillevormer van Maidenform. Dit model corrigeert de taille en is uitgevoerd in een combinatie van nylon met elasthan. Taillevormer Miss Perfect huidkleur. Maidenform Maximum Control taillevormer.


Taillevormer, set van PETITE FLEUR. Gemakkelijke slankband en taillevormer Deze elastische band zorgt voor het perfecte figuur, geeft steun aan de rug en buikspieren en laat de buikomvang . Niet getreurd: een taillevormer biedt de uitkomst! Deze taillebanden geven een maximale correctie rondom je middel en zorgen voor een verbluffend slank . Op zoek naar Maidenform Corrigerende taillevormer ? Met deze taillevormer zijn er gegarandeerd geen vetrolletjes meer zichtbaar onder uw kleding. De naadloze, corrigerende band laat uw buik platter lijken en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts