maandag 5 december 2016

Livera bh maat

De tabel geeft een indicatie van je BH-en onderstukken maat. Voor de juiste berekening van je BH-maat adviseren wij je naar één van onze winkels te gaan. Wij verkopen BH maten van cup AA tot en met cup H.

BH's met grote cupmaten (vanaf cup E) zijn op de productpagina's te herkennen aan een icoontje waarop . Onze BH maten variëren van cup AA tot en met cup H. Laat je maat opmeten in één van onze lingerie speciaalzaken. Ook voorgevormde BH s koop je bij Livera Bezoek onze webshop en bekijk het assortiment.

Voorgevormde BH's zijn geschikt voor alle cupmaten. Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen. Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn . Ongeveer van de vrouwen draagt de verkeerde BH-maat. Veel vrouwen vinden het lastig de. Ik heb eigenlijk geen idee of ik wel de goede maat draag.


Livera; en ze willen je daarna ook graag helpen een goede BH te vinden!

Je kan je BH-maat zelf thuis opmeten met een rolmaat. Gelukkig verkopen Hema en HM tegenwoordig ook BH's in maat E. In winkels als Hunkemoller en Livera slaag ik eigenlijk nooit. DYANNE at Livera is puur, bewust, authentiek, van hoge kwaliteit en vooral heel pragmatisch. Lime groene beugel BH van Livera, maat 70C , C. Limegroene beugel bh van livera maat cup c. Hema vind ik deze maat zelden of nooit, zeeman kan de boel echt niet.


Livera is een lingerie winkel waar je terecht kunt voor bh's,. Dus als je zelf twijfelt over je bh-maat, of een dochter hebt die een bh nodig heeft, dan kan . Livera biedt trendy lingerie, nachtmode en badmode waarin je gezien mag. Bladel een Livera winkel te starten. Zo probeerden ze me bij de Livera in een maten te kleine cup te proppen. Modeketens en sterren zoals Kendall Jenner omarmen de beha zonder.


Livera geen bralette's verkoopt, vertelt . De innovatieve Magic Wire BH van Triumph presenteert de nieuwe. AAAABBBBCCCCDDDDE70 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts