donderdag 8 december 2016

Bh maat opmeten

Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen. Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn . Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva.

De juiste BH heeft de juiste pasvorm en de juiste maat. De juiste maat vind je door jouw onder- en bovenwijdte te meten. Voor de juiste berekening van je BH-maat adviseren wij je naar één van onze winkels te gaan. Onze verkoopsters hebben veel ervaring met het opmeten van je .

In onze tabel met Triumph-bh-maten vindt u een zo goed mogelijk passende maat. U moet net onder de borsten meten, een beetje strak, maar comfortabel . Om uw bh maat te meten meet u eerst, strak, onder de borsten, laat het meetlint op de rug op gelijke hoogte lopen (1). Dan meet u over het volste deel van uw . Voor het zo betrouwbaar mogelijk bepalen van uw bh-maat en het gebruik van onze bh-maat calculator is het belangrijk om het volgende goed te meten. Draag bij voorkeur geen push-up beha, voorgevormde beha of geen sport beha voor het opmeten van je beha maat.


Met de informatie hieronder, kun je op je gemak eerst de juiste HEMA-maat bepalen. Veel vrouwen dragen een verkeerde BH maat. Lees in deze blog hoe je het beste zelf je BH maat en cupmaat kunt opmeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts