vrijdag 2 december 2016

Micro slip heren

De micro slip zien we eigenlijk alleen terug in het heren ondergoed assortiment van het merk HOM. De micro is een fijne heren slip met een zijband niet hoger . Micro slip voor mannen Bordeaux - Joe Snyder Capri bikini - Onze specialiteit: onderkleding voor mannen.

Boxer, string, slip, Boxer-short, body of u in. Jouw comfortabele en sexy tanga slip voor heren bestel je eenvoudig bij BodywearStore. HOM Temptation Micro Briefs Happiness 4004Red . Gemaakt van een uiterst dunne en huidstrelende microfiber en voorzien van een extra smalle elastische tailleband.

De Hom Temptation Plumes micro slip is de . Koper op zoek naar groothandel Micro slips mens in heren kleding en accessoires zocht ook naar: c Kant hipster slipje kopen ondergoed california ondergoed . Zalando heeft voor modebewuste mannen een prachtige collectie herenslips aan de online shop toegevoegd. Hanro - MICRO TOUCH SLIP - Slip - black. Het Spaanse heren lingeriemerk Alter begon als een project (Proyecto Alter), maar sloeg in eigen land zo goed aan dat er van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts