donderdag 22 december 2016

Bh voor laag uitgesneden jurk

Bijvoorbeeld omdat de rug of mouwen laag zijn uitgesneden, de bandjes van je bh naast de bandjes van de jurk vallen of hij gewoon . Net een nieuw jurkje met een lage rug maar altijd last van zichtbare bh bandjes? Door onze extra lange, verstelbare backstrap, die .

Wat voor bh accessoires je ook nodig hebt, je kunt ze vinden in de webshop van. Heel leuk allemaal, maar soms werkt zelfs zo'n plakbeha of een strapless beha niet. Een jurk met een diep uitgesneden decolleté is prachtig, maar het dragen . Met deze briljante tip heb je wél het comfort van een beha, maar.

Niets zo mooi (en sexy!) als een jurkje met laag uitgesneden rug, toch? Ik heb serieus ooit een feestje gehad waarbij ik een jurkje met open rug droeg waarbij een klein deel van mijn beha nog uitstak. Dé oplossing voor laag uitgesneden jurkjes en shirts. Naai een oude BH in je nieuwe jurk voor ingebouwde ondersteuning.


Enjoy en natuurlijk bedankt voor het kijken!

Die jurk met cut-outs, een jumpsuit met open rug, luchtige haltertops of een. Bij een stevige boezem is een mooie body met een laag uitgesneden hals heel mooi of de V-bra, want het . De BH is ideaal voor onder een jurkje met een laag uitgesneden rug of cut out top. In deze DIY verwijdert ze het gedeelte van de BH dat over . De V-BH is een diep uitgesneden BH, orginele Magic V-Bra, speciaal. Soms denk je dat je eigenlijk geen beha moet dragen, maar in dat geval heb je geen enkele steun en zul je je niet erg comfortabel voelen.


Een rugloze bh is handig voor onder een jurk of top met een open of doorzichtige achterkant. Bijvoorbeeld bij een zogenaamd rug decolleté of als je kleding aan . Bij danswinkels verkopen ze vaak bh's met doorzichtige achterkant voor onder balletpakjes met laaguitgesneden rug. Echt mooi zijn ze niet, het zijn sportbh's.


Dit geldt ook voor de strapless bh, deze wordt vaak gemaakt van gladde. Een goed korset, torselet of bustier is belangrijk en laat je jurk nog beter uitkomen. Heb je een strapless trouwjurk met een mooie, laag uitgesneden rug? Ook is er de mogelijkheid om helemaal geen beha te dragen en je borsten mooi op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts