dinsdag 17 maart 2015

Anti rimpel bh

Tijdens de nacht doet de antimpel-bh doeltreffend zijn werk. Zij ontwierp de La Decollette Anti-Rimpel BH, een nacht-BH zonder cups die de borsten tijdens het slapen op hun plaats houdt met behulp van . Gelukkig vond ik al snel de meest fantastische oplossing aller tijden: de anti rimpel BH!

Heeft iemand ervaring met de anti-rimpel bh, de decollette. Dit is zo'n soort kussentje voor tussen je borsten tegen rimpels in het decollete. De anti-rimple BH van La Decollette is dé oplossing voor een mooi, glad decolleté!


Sinds kort is er een nieuw product tegen verticale rimpelvorming op het decolletïé verkrijgbaar 'La Decollette'.

Tijdens de nacht doet deze anti-rimpel bh . La Decollette , dé oplossing voor het verkrijgen én het behoud van een mooi, glad en strak decolleté! Gelukkig is er ook een oplossing voor deze slaaprimpels: 'La Decollette' ofwel de anti-rimpel BH. Je draagt deze bh gedurende de nacht.

De anti-rimpel beha van La Decollette is het gehele jaar door verkrijgbaar in de kleur wit, met binnenzijde katoen, 's nachts te dragen. La Decollette gaat 's nachts de horizontale zwaartekracht te lijf, net zoals uw gewone bh het werk doet voor de verticale . Ooit gehoord van een anti-rimpel beha? La Decollette verkoopt een beha die je niet om je borsten heen zit, maar ertussenin, om rimpelvorming . Wil je slaaprimpels voorkomen, dan zit er niks anders op dan op je rug te. Ik heb echt nul tiet, dus kan niet meepraten over de antirimpel-BH.


Originele Anti-Rimpel BH voor de nacht. Binnen enkele dagen een glad en rimpelvrij decolleté. Door het unieke, ergonomische model… Meer. La Decollette, nacht BH, Bekend van TV. Sportbeha van microvezel zonder naden.


Cupless bra combats cleavage crinkle - Anti rimpel bh van La Decollette.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts